Зі студентської лави – у Корпорацію «Артеріум». Відновлюємо стажування студентів

Зі студентської лави – у Корпорацію «Артеріум». Відновлюємо стажування студентів

1 лютого 2024 | Новини компанії

Ринок праці в Україні, на щастя, поступово відновлюється після повномасштабного вторгнення. Втім, показники безробіття залишаються стабільно високими, а компанії і досі потерпають внаслідок «кадрового голоду», що виник через виїзд квалфікованих працівників за кордон та мобілізацію.

Освіта відіграє вирішальну роль у формуванні людського капіталу. Високоякісна система освіти та професійний розвиток студентів можуть позитивно вплинути на дефіцит робочої сили. З огляду на це, 2023 року Корпорація «Артеріум» відновила стажування у межах програми «Arterium Intern Camp». З однієї сторони – компанія підтримує молодих спеціалістів і надає їм можливість розвинути практичні навики та працевлаштуватися. З іншої – «виховує» фахівця, який в майбутньому має усі шанси побудувати успішну кар’єру в компанії, що позитивно вплине на її розвиток.

Загалом 40 студентів, які взяли участь в програмі, отримують професійний досвід у різних підрозділах, залучених до виготовлення продукції ТМ «Артеріум».

Оплачуване стажування, в залежності від виду діяльності, триває від 3-ох до 6-ти місяців. За цей період студенти 3-4 курсів мають можливість ознайомитись із виробництвом на підприємствах «Київмедпрепарат» і «Галичфарм», дізнатися як розробляють лікарські засоби у дослідному центрі, ознайомитися з іншими процесами, в залежності від служби, в якій стажуються. Стажування кожен учасник програми проходить разом із наставником-колегою, в якого чималий багаж знань та багаторічний досвід роботи у своїй сфері.

       Перша група студентів уже завершила програму стажування. Найусіпшніші стажери отримали сертифікати, які засвідчують пройдений навчальний курс. Для кожного – це можливість отримати перший досвід роботи, та навіть розпочати свою кар’єру у Корпорації «Артеріум». Перших 12 стажерів не упустили такого шансу, і вже готуються до переведення в основний штат компанії, ще 6 вирішили продовжити стажування, 14 студентів ще його не завершили.

В рамках програми «Arterium Intern Camp», компанія співпрацює із десятком вищих навчальних закладів України, зокрема: Національним університетом харчових технологій, Київським політехнічним інститутом, Києво-Могилянською академією, Національним університетом «Львівська політехніка», Національним університетом біоресурсів і природокористування України, Сумським національним аграрним університетом та іншими.  

Студенти, які б хотіли в майбутньому здобути професійні навики завдяки участі в Arterium Intern Camp, можуть подати резюме на сайтах із пошуку роботи ( Work.ua, Robota.ua). Там віднайдете, запропоновані компанією вакансії для стажерів. Нова кампанія стартує уже у травні 2024 року.

МЕДІА-ГАЛЕРЕЯ
ПРЕС-КІТ

Інформація про діяльність Корпорації «Артеріум» для журналістів й інших зацікавлених сторін

КОНТАКТИ ДЛЯ ЗМІ


e-mail: pr@arterium.ua
тел.: +38093 124 87 26