«Артеріум» став переможцем премії HR-бренд Україна 2023 у двох номінаціях

«Артеріум» став переможцем премії HR-бренд Україна 2023 у двох номінаціях

1 листопада 2023 | Новини компанії

Цього року компанія «Артеріум» взяла участь у головному заході HR-галузі – незалежній премії HR-бренд Україна 2023. Два проєкти нашої компанії перемогли у наступних номінаціях: програма HRдбає – у номінації «Well-being проєкт року», проєкт «ProWork: працюємо свідомо» (далі – ProWork) – «Кращий проєкт з навчання та розвитку».

Наші проєкти отримали чотири нагороди:

У номінації «Кращий проєкт з навчання та розвитку працівників» і партнерська номінація від Lifecell «Навчання та розвиток» з проєктом «ProWork: працюємо свідомо». У номінації « Wellbeing проєкт року» від партнера INGO та партнерська номінація від міжнародного партнера Kestria з проєктом HRдбає.

«Журі конкурсу відзначили обидва проєкти. З їх слів, HRдбає – «найтурботливіший проєкт 2023 року», а ProWork – унікальний тим, що залучає до створення та проходження навчальних програм не лише менеджмент компанії, а й робітників, так званих «блакитних комірців», – коментує Ольга Цапро, директор з управління персоналом «Артеріум».

Програма HRдбає функціонує у компанії «Артеріум» з початку повномасштабної війни. Її мета – створити можливості для підтримки якісного життя працівників на усіх рівнях: психологічне та фізичне здоров’я, фінансова грамотність, кар’єра, безпека, реінтеграція ветеранів на робоче місце. Проєкт залучає не лише співробітників, а й їх близьких і родичів. Вони можуть відвідати консультації рекрутерів, отримати психологічну підтримку чи медичну допомогу, долучатись до майстер-класів. Дітям співробітників компанія надає гранти на навчання у ВН3 України.

ProWork визнали найкращим проектом з навчання та розвитку працівників, який націлений на ефективнішу реалізацію потреб бізнесу. Завдання проєкту ProWork – забезпечити працівників необхідними знаннями та досвідом для роботи з сучасним обладнанням та новими технологіями у розробці та виробництві лікарських засобів. А також створити кваліфікований кадровий резерв для подальшого розвитку компанії.

Премія HR-бренд Україна – авторитетна премія в Україні за найбільш успішні проєкти в галузі управління людським капіталом, репутацією та іміджем компаній як роботодавців. Захід організовує кадровий портал GRC.ua вже 12 років поспіль. За цей час більше 350 компаній взяли у ньому участь. Цього року у премії взяли участь більше 40 компаній, які подали близько 65 проєктів.

МЕДІА-ГАЛЕРЕЯ
ПРЕС-КІТ

Інформація про діяльність Корпорації «Артеріум» для журналістів й інших зацікавлених сторін

КОНТАКТИ ДЛЯ ЗМІ


e-mail: pr@arterium.ua
тел.: +38093 124 87 26