«Артеріум» долучається до навчання ветеранів

«Артеріум» долучається до навчання ветеранів

10 грудня 2023 | Новини компанії

Реінтеграція ветеранів та ветеранок – одне з майбутніх завдань для роботодавців в Україні, яке вже сьогодні є пріоритетом для компанії «Артеріум». Тому ми підтримали проєкт навчання та перекваліфікації ветеранів та ветеранок, який реалізує ГО «Крук» та Міжнародний фонд «Відродження».

«Ми створюємо навчальну онлайн-платформу, яка матиме два основні завдання: онлайн-навчання для військових та пошук роботи чи працівників. Це своєрідна точка зустрічі ветерана та роботодавця, де ветеран матиме змогу отримати необхідні знання для прийому на роботу та ознайомитись з потенційним місцем роботи на етапі навчання, а роботодавець – можливість виростити молодшого спеціаліста «під себе», – пояснює Микита Гавриленко, директор з розвитку Центру «Крук» та керівник проєкту з розробки платформи.

Фармацевтична компанія «Артеріум» розпочне співпрацю з участі у пілотному проекті, в межах якого пропонуватиме ветеранам пройти навчання з чотирьох виробничих спеціальностей. Корпоративний Університет компанії проводитиме навчання по професійних навичках, які необхідні для роботи на фармацевтичному підприємстві.

«У січні запланований запуск програми. Зараз ми спільно з партнерами розробляємо навчання по кожній професії. Бізнес має створювати належні умови для комфортної реінтеграції наших військових. Наша компанія хоче бути достойним роботодавцем для захисників та захисниць, тому і підтримує ініціативу», – додає Анна Єгорова, керівник Корпоративного Університету «Артеріум».

Це не перший крок «Артеріум» у напрямі реінтеграції військових. Цього року компанія у співпраці з офіцером-психологом 3 Окремої штурмової бригади та кандидатом біологічних наук Віктором Комаренко розробила корпоративний гайд для військових про умови роботи та пільги, які чекають на мобілізованих працівників, які повернуться в компанію після військової служби.

МЕДІА-ГАЛЕРЕЯ
ПРЕС-КІТ

Інформація про діяльність Корпорації «Артеріум» для журналістів й інших зацікавлених сторін

КОНТАКТИ ДЛЯ ЗМІ


e-mail: pr@arterium.ua
тел.: +38093 124 87 26