Корпорація «Артеріум» підтвердила якість своїх препаратів для ринку Білорусі

Корпорація «Артеріум» підтвердила якість своїх препаратів для ринку Білорусі

25 липня 2016 | Новини компанії

Нещодавно набуло чинності рішення Міністерства охорони здоров’я Білорусі, згідно з яким білоруські регуляторні органи можуть перевіряти фармацевтичне виробництво інших країн на відповідність вимогам Належної виробничої практики (GMP). Така перевірка проводиться у випадку реєстрації або перереєстрації препарату на ринку Білорусі, якщо виробнича дільниця, де виготовляються ліки, не інспектувалася впродовж останніх 5 років.

«Артеріум» присутній на ринку Білорусі з 2006 року. Продуктовий портфель компанії на цьому ринку налічує 54 лікарські засоби, Корпорація «Артеріум» входить у 30-ку лідерів за обсягом продажів у грошовому вираженні. Перевірка білоруських регуляторних органів пов’язана з реєстрацією нового для ринку Білорусі препарату Тіоцетам, таблетки і перереєстрацією препарату Фуразідин, таблетки. Обидва продукти виробляються на підприємстві «Київмедпрепарат», яке є учасником Корпорації «Артеріум». Представники «Центру експертиз і випробувань» Міністерства охорони здоров’я Білорусі у червні провели інспекцію виробничої дільниці цеху з виробництва твердих форм підприємства «Київмедпрепарат».

«Підтвердження умов виробництва на відповідність до вимог GMP – це завжди складний і відповідальний процес для будь-якого підприємства. Україна – одна з перших країн СНД, яка запровадила вимоги GMP в умови виробництва лікарських засобів. Наше підприємство має досвід таких перевірок з 2011 року. Нам приємно відмітити високий рівень професіоналізму, володіння інформацією, знання нормативної бази та європейських вимог інспекторів із Білорусі», – говорить Сергій Сур, Директор зі взаємодії з регуляторними органами Корпорації «Артеріум».

Інспекція пройшла успішно, і підприємство отримало документ, що підтверджує відповідність промислового випуску вищезазначених препаратів на «Київмедпрепарат» вимогам Належної виробничої практики Республіки Білорусь.

МЕДІА-ГАЛЕРЕЯ
ПРЕС-КІТ

Інформація про діяльність Корпорації «Артеріум» для журналістів й інших зацікавлених сторін

КОНТАКТИ ДЛЯ ЗМІ


e-mail: pr@arterium.ua
тел.: +38093 124 87 26