Виробники продукції «Артеріум» підтвердили відповідність вимогам HACCP

21 червня 2022 | Новини компанії

Фармацевтичні заводи «Київмедпрепарат» та «Галичфарм», які виробляють продукцію для ТМ «Артеріум» пройшли інспекцію на відповідність стандартам HACCP* для можливості випуску дієтичних добавок. Інспекцію провели фахівці підприємства «УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ». Це підтверджує, що дієтичні добавки «Артеріум» виробляють за найвищими стандартами якості, а значить вони безпечні для здоров’я людини.


«Безпека продукції – ключовий показник її якості. Важливо дотримуватись державних стандартів якості на кожному етапі виробництва, адже на безпеку продукції може впливати чимало чинників: гігієна працівників, дотримання санітарних норм у виробничих приміщеннях, чистота обладнання та транспорту, правильність поводження з відходами. Під час інспекції «УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ» підтвердив дотримання стандартів HACCP на усіх життєвих етапах дієтичних добавок ТМ «Артеріум»: розробка, виробництво, контроль, зберігання та дистрибуцію», – каже Ольга Ткач, керівник групи забезпечення якості «Галичфарм».


Наталія Хитра, керівник групи забезпечення якості «Київмедпрепарат» зазначає, що проходження цієї перевірки для її підприємства – це значний досвід: «Ми підтвердили, що умови виробництва дієтичних добавок на «Київмедпрепарат» не нижчі за вимоги GMP, а в деяких випадках навіть вищі. Завдяки професіоналізму наших працівників, «Київмедпрепарат» пройшов перевірку без зауважень».


Корпорація «Артеріум» займається оптовою реалізацією продукції ТМ «Артеріум». Ключовими напрямами діяльності є дистрибуція та просування сучасних, ефективних, безпечних та якісних лікарських засобів, виробів медичного призначення та дієтичних добавок для забезпечення здорового, тривалого та більш продуктивного життя. Портфель «Артеріум» налічує 164 генеричних та оригінальних лікарських засоби. З них близько 15 – дієтичні добавки. Основними виробниками продукції ТМ «Артеріум» є «Київмедпрепарат» та «Галичфарм».
* HACCP – система аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок, що гарантує виробництво безпечної для здоров’я людини харчової продукції.

МЕДІА-ГАЛЕРЕЯ
ПРЕС-КІТ

Інформація про діяльність Корпорації «Артеріум» для журналістів й інших зацікавлених сторін

КОНТАКТИ ДЛЯ ЗМІ


e-mail: pr@arterium.ua
тел.: +38093 124 87 26