Таклор від «Артеріум» – перший вітчизняний препарат з молекулою хлорталідон

Таклор від «Артеріум» – перший вітчизняний препарат з молекулою хлорталідон

6 квітня 2021 | Новини компанії

Кардіологічний портфель препаратів «Артеріум» доповнився новим продуктом Таклор. Препарат використовують у лікуванні артеріальної гіпертензії. Продукт відноситься до тіазидоподібних діуретиків та є першим вітчизняним монопрепаратом хлорталідону. Тіазидні та тіазидоподібні діуретики є препаратами першого ряду для лікування артеріальної гіпертензії. Тіазидоподібні на відміну від тіазидних ефективніше зменшують ризик інфарктів, інсультів та ризик виникнення серцевої недостатності.

 

Молекула хлорталідону входить до міжнародних протоколів лікування пацієнтів з артеріальною гіпертензією та має потужну доказову базу. Ця молекула, на відміну від інших тіазидних та тіазидоподібних діуретиків, діє до 72 годин. Має не тільки діуретичний ефект, а й пряму судиннорозширюючу дію. Завдяки цьому Таклор має виражений антигіпертензивний ефект та забезпечує стабільний контроль тиску.

  

Американська асоціація серця рекомендує хлорталідон пацієнтам з резистентною гіпертензією. Резистентною є гіпертензія якщо пацієнт приймає три або більше  антигіпертензивних препарати різних класів в адекватних дозах і не досягає контролю артеріального тиску. Таким пацієнтам рекомендують посилити терапію діуретиками, оскільки затримка рідини в організмі може бути причиною резистентності.

МЕДІА-ГАЛЕРЕЯ
ПРЕС-КІТ

Інформація про діяльність Корпорації «Артеріум» для журналістів й інших зацікавлених сторін

КОНТАКТИ ДЛЯ ЗМІ


e-mail: pr@arterium.ua
тел.: +38093 124 87 26