Скінгард — унікальний продукт для тварин

Скінгард — унікальний продукт для тварин

19 січня 2021 | Новини компанії

Власники тварин часто стикаються із захворюваннями шкіри у вихованця. Причини таких проблем можуть бути різні — неправильний раціон, порушення правил догляду та утримання, інфекційні захворювання та інше. При грибкових дерматитах пошкоджується шкіра і знижуються її захисні функції — відбувається нашарування вторинної бактеріальної флори. Дерматити викликають дискомфорт у тварин, але також можуть бути заразними для інших тварин, які живуть поруч та людей. Дуже важливо підібрати правильне лікування і почати його якомога раніше.

Корпорація «Артеріум» представила новий для ринку України ветеринарний препарат — Скінгард. Це спрей для лікування грибково-бактеріальних дерматитів. Скінгард містить дві діючі речовини —хлоргексидин 2% і кетоконазол 1%. Кетоконазол має протигрибкову дію, а хлоргексидин має високу протимікробну активність, діючи на збудників бактеріальних дерматитів. Комбінація діючих речовин у такій концентрації дозволяє ефективно боротися із грибково-бактеріальними дерматитами за один курс лікування, не викликаючи побічних ефектів у вигляді сухості шкіри, що перешкоджає швидкому одужанню. Також Скінгард містить допоміжні речовини — гліцерин, ланолін, сік алое, які пом'якшують шкіру і прискорюють процеси регенерації.

Скінгард — це унікальний для України препарат. Ветеринарні препарати з хлоргексидином і кетоконазолом у такій концентрації і формі випуску не представлені в Україні. 

МЕДІА-ГАЛЕРЕЯ
ПРЕС-КІТ

Інформація про діяльність Корпорації «Артеріум» для журналістів й інших зацікавлених сторін

КОНТАКТИ ДЛЯ ЗМІ


e-mail: pr@arterium.ua
тел.: +38093 124 87 26