Система управління якістю Артеріум ЛТД відповідає міжнародним стандартам

Система управління якістю Артеріум ЛТД відповідає міжнародним стандартам

19 жовтня 2020 | Новини компанії

Артеріум ЛТД успішно пройшов наглядовий аудит та підтвердив дію Сертифікату відповідності вимогам ДСТУ ISO 9001:2015 (ISO 9001:2015, IDT), отриманого у 2019 році. ISO 9001:2015 - це міжнародний стандарт щодо системи менеджменту якості організацій і підприємств.
Застосування Системи менеджменту якості ISO 9001 дає можливість Артеріум ЛТД ефективно організовувати діяльність, оцінювати використовувані засоби, застосувати процесний підхід, визначити цілі у сфері якості для Підрозділів та критерії оцінки їх досягнення.
Якість послуг в умовах світового ринку – це важливий критерій при виборі потенційного бізнес-партнера. Впровадивши Систему менеджменту якості ISO 9001, компанія Артеріум ЛТД отримує переваги під час участі у тендерах, можливість співпраці з іноземними компаніями, зниження витрат на усунення помилок в організації процесів. «Наша система управління якістю відповідає державним та міжнародним стандартам та створює основу для сталого розвитку Артеріум ЛТД у сфері його діяльності: послуг з реєстрації, управління проектами з досліджень та розробок, організації доклінічних та клінічних досліджень, фармаконагляду, взаємодії з регуляторними органами та організаціями для реєстрації лікарських засобів, дієтичних добавок, медичних виробів, косметичної продукції», — прокоментував Виконавчий директор Артеріум ЛТД Сергій Сур.
Сертифікат подовжено до 2022 р. за умови проведення наглядового аудиту у 2021 році.

МЕДІА-ГАЛЕРЕЯ
ПРЕС-КІТ

Інформація про діяльність Корпорації «Артеріум» для журналістів й інших зацікавлених сторін

КОНТАКТИ ДЛЯ ЗМІ


e-mail: pr@arterium.ua
тел.: +38093 124 87 26