Продукцію «Артеріум» можна замовити за допомогою сервісу Liki24

12 квітня 2022 | Новини компанії

Наша компанія поповнила запаси продукції «Артеріум» в аптеках, що співпрацюють з платформою Liki24, щоб забезпечувати необхідними медикаментами споживачів по усій Україні. За допомогою цього сервісу можна зробити онлайн-замовлення медикаментів у потрібному обсязі. Сервіс здійснить бронювання в аптеках, знайде кур’єра, що викупить товар та доставить клієнту.

«Liki24» - це ще один канал для продажу наших продуктів з аптек, який тепер доступний. Наше основне завдання – забезпечити наявність наших ліків в аптеках, що співпрацюють з сервісом, і ми це зробили. Ми всі вже оговтались від першого шоку війни та відновлюємо роботу, щоб разом працювати для перемоги», – зазначила Юлія Тахтарова, менеджер з оптової торгівлі "Артеріум".


Сьогодні на Liki24 діє три послуги:

  • Доставка у працюючі відділення Укрпошти чи Нової пошти. Термін доставки залежить від умов поштового оператора. Liki24 підтримують актуальність довідника працюючих відділень, і додатково рекомендують перевіряти своє відділення, графік роботи може змінюватись, поки замовлення прямує до міста
  • Адресна доставка. Відбувається протягом 1-2 днів, якщо у вашому місті є кур‘єри та достатня кількість працюючих аптек.
  • Самовивіз з аптеки. Ви можете скористатись мапою працюючих аптек і знайти необхідний товар, зарезервувати в аптеці та забрати самостійно
    Послуга, яка доступна у вашому регіоні буде висвітлюватись при оформленні замовлення у «кошику».

 

Замовити необхідні ліки можна за допомогою застосунку в AppStore та PlayMarket або сайту Liki24.

МЕДІА-ГАЛЕРЕЯ
ПРЕС-КІТ

Інформація про діяльність Корпорації «Артеріум» для журналістів й інших зацікавлених сторін

КОНТАКТИ ДЛЯ ЗМІ


e-mail: pr@arterium.ua
тел.: +38093 124 87 26