Перша Онлайн-школа діабету запустила відеокурс для пацієнтів

Перша Онлайн-школа діабету запустила відеокурс для пацієнтів

16 листопада 2018 | Новини компанії

До Всесвітнього Дня боротьби з цукровим діабетом перша Онлайн-школа діабету від «Артеріум» запустила безкоштовний відеокурс для пацієнтів з цукровим діабетом. Курс ведуть кандидат медичних наук, асистент кафедри діабетології Національної медичної академії післядипломної освіти ім. П.Л. Шупика, практикуючий лікар-ендокринолог та дієтолог Ольга Орлик та психолог, психотерапевт, член Об'єднання психотерапевтів, практикуючих гештальт-підхід Ольга Вовчеренко. Відеокурс «Як жити повноцінно з діабетом» містить уроки у форматі відеонавчання, що охоплюють такі питання:
- Харчування при цукровому діабеті
- Самоконтроль та емоційний контроль
- Види, причини та попередження ускладнень
- Емоційне здоров'я при цукровому діабеті
- Спорт при цукровому діабеті
Відеокурс призначений для людей з діагнозом діабет, та тих, хто знаходиться в групі ризику. Уроки доступні з ПК та мобільних пристроїв. Після проходження навчання користувачі можуть ставити персоналізовані питання кваліфікованим експертам, дізнаватися більше про саму хворобу та фактори її ризику, отримувати безкоштовно практичні поради щодо лікування, харчування, фізичних вправ тощо.
Онлайн-школа діабету є частиною Всеукраїнського проекту з профілактики діабету «Почни сьогодні», ініційованого Корпорацією «Артеріум. За перший рік існування онлайн-школу діабету відвідали близько 30 тисяч українців. Кількість учасників школи сьогодні налічує майже дві тисячі чоловік.
У світі понад 425 млн людей живуть із діабетом, в Україні − 1,2 млн хворих.

МЕДІА-ГАЛЕРЕЯ
ПРЕС-КІТ

Інформація про діяльність Корпорації «Артеріум» для журналістів й інших зацікавлених сторін

КОНТАКТИ ДЛЯ ЗМІ


e-mail: pr@arterium.ua
тел.: +38093 124 87 26