Пен-Герпевір® – нове рішення для боротьби з герпесом на губах

Пен-Герпевір® – нове рішення для боротьби з герпесом на губах

29 липня 2019 | Новини компанії

Корпорація «Артеріум» представила новий продукт для лікування герпесу крем Пен-Герпевір®. У складі крему сучасна і ефективна молекула пенцикловир, яка діє на штами вірусу герпесу, в тому числі і на ті, які стійкі до ацикловіру. Противірусна дія крему Пен-Герпевір® починається вже через 1 хвилину після нанесення*. Пен-Герпевір® ефективний на всіх стадіях герпесу, в тому числі після появи папул та пухирців. Використовуючи Пен-Герпевір®, період загоєння скорочується до чотирьох днів. Крім цього, Пен-Герпевір® зменшує больові відчуття і тривалість лущення кірки, яка утворюється при герпесі на губах.

 *Vere Hodge R. A., Perkins R. M. Mode of action of 9 - (4 hydroxy-3 hydroxymethylbut-1 yl) guanine (BRL 39123) against herpes simplex virus in MRC-5 cells // Antimicrob Agents Chemother. 1989; 33: 223–229.

Інформація виключно для медичних і фармацевтичних працівників для використання в професійній діяльності. Інформація представлена ​​в скороченому вигляді. З повною інформацією про лікарський засіб і можливими побічними реакціями ви можете ознайомитися в інструкції для медичного застосування. Сайт є спеціалізованим виданням, призначеним для медичних і фармацевтичних працівників. Перед застосуванням препарату необхідно проконсультуватися з лікарем. Самолікування може бути небезпечно для вашого здоров'я.

 

МЕДІА-ГАЛЕРЕЯ
ПРЕС-КІТ

Інформація про діяльність Корпорації «Артеріум» для журналістів й інших зацікавлених сторін

КОНТАКТИ ДЛЯ ЗМІ


e-mail: pr@arterium.ua
тел.: +38093 124 87 26