Новий оригінальний препарат від «Артеріум»*

Новий оригінальний препарат від «Артеріум»*

11 вересня 2017 | Новини компанії

В серпні на українському фармацевтичному ринку з’явився новий оригінальний препарат – Холелесан®. Препарат належить до групи рослинних жовчогінних засобів, призначений для лікування захворювань жовчного міхура: хронічного холециститу і дискінезії жовчовивідних шляхів. Завдяки унікальному складу компонентів Холелесан® чинить комплексну дію на різні симптоми дискінезії жовчовивідних шляхів. Холелесан® знімає спазм, покращує відтік жовчі, усуває такі неприємні симптоми як гіркота у роті та нудота. Компоненти препарату мають розслаблюючу та антисептичну дію. До складу Холелесан® входять екстракти добре вивчених рослин і олії, які є хорошими провідниками біологічно активних компонентів препарату. Холелесан® містить екстракти плодів моркви дикої, квітів нагідок і екстракт цмину піщаного квітів, олії м’яти перцевої та куркуми довгої (турмеронова олія), а також екстракт куркуми довгої коренів.

Для підтвердження терапевтичної дії препарату, а також його ефективності та безпеки, компанія провела 4 доклінічних і 2 клінічних дослідження. Заключне клінічне дослідження було проведено під керівництвом провідного гастроентеролога України Н.В. Харченко. «На фоні прийому препарату Холелесан® частка пацієнтів, які досягли клінічної ремісії після закінчення курсу, склала 100%», – зазначила у дослідженні1 Н.В. Харченко.

Поширеність захворювань жовчного міхура і жовчовивідних шляхів вкрай висока, за даними ВООЗ, у всьому світі 10%-20% населення страждають від дискінезії жовчовивідних шляхів і хронічного холециститу. При несвоєчасному або неповноцінному лікуванні дискінезія та хронічний холецистит можуть спричинити жовчокам’яну хворобу. На тлі прийому препарату Холелесан® посилюється утворення жовчі, поліпшується її відтік, знімаються біль та спазми, все це запобігає застою жовчі в жовчному міхурі.

Препарат випускається в капсулах, курс прийому препарату короткий і розрахований на 20 днів, що також стане додатковою перевагою для пацієнтів, оскільки курс прийому жовчогінних препаратів рослинного походження часто становить 2-3 місяці.

*Артеріум – Корпорація «Артеріум» та ії учасник ПАТ «Київмедпрепарат».

1 Код дослідження: KMP-BILI-II, версія 1 від 14.03.2014 р.

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я. Перед застосуванням лікарського засобу обов'язково проконсультуйтеся з лікарем. Інформація подана в скороченому вигляді. З повною інформацією про лікарський засіб і можливих побічних реакціях ви можете ознайомитися в інструкції до медичного застосування.

МЕДІА-ГАЛЕРЕЯ
ПРЕС-КІТ

Інформація про діяльність Корпорації «Артеріум» для журналістів й інших зацікавлених сторін

КОНТАКТИ ДЛЯ ЗМІ


e-mail: pr@arterium.ua
тел.: +38093 124 87 26