Назальні спреї Морсол – дихай вільно

Назальні спреї Морсол – дихай вільно

20 лютого 2020 | Новини компанії

Лінійка назальних спреїв Морсол: Морсол для дорослих, Морсол для дітей і Морсол Екстра Корпорації «Артеріум» в кінці лютого з'явиться в аптеках України. Основа всіх трьох продуктів – Моршинська ропа №6. Ропа є лікувальним розчином, природним мінералізованим концентратом, який добувають з Моршинського джерела №6. В її складі природні сульфати магнію, калію і натрію хлориду – вони сприяють відновленню природного захисного бар'єру слизової оболонки, знімають набряк.

Спрей Морсол застосовують для щоденної гігієни носа, при закладеності носа, застудних захворюваннях, гіпертрофії і запаленні аденоїдів у дітей, в комплексній терапії при алергічному і цілорічному риніті, а також у післяопераційний період після хірургічних втручань у носовій порожнині.

Переваги застосування Морсолу для дітей в тому, що засіб забезпечує м'яке та дбайливе очищення слизової оболонки завдяки мікродифузному розпиленню розчину, насадка для дітей має спеціальний обмежувач, який запобігає травмуванню дитячих носиків. А завдяки сучасній технології пакування Bag-on-Valve, спрей можна розпилювати під будь-яким кутом, навіть при повороті балона на 360 градусів.

«Це особливо важливо, коли необхідно промити ніс маленькій дитині. Як відомо, дітям до 2-х років промивати ніс слід в положенні лежачи. Впевнена, батьки маленьких дітей оцінять переваги Морсолу», – сказала менеджер з розвитку безрецептурної групи препаратів Ольга Денькович. Відмінність спрею Морсол Екстра в тому, що до його складу входять екстракти ромашки і алое. Вони мають протизапальний ефект.

Самолікування може бути небезпечним для вашого здоров'я. Перед застосуванням необхідно проконсультуватися з лікарем. Виробник: АТ «Галичфарм», Україна. Інформацію про медичний виріб Морсол розміщено в скороченому вигляді, повна інформація про медичний виріб Морсол розміщена в інструкції для медичного застосування медичного виробу Морсол.

МЕДІА-ГАЛЕРЕЯ
ПРЕС-КІТ

Інформація про діяльність Корпорації «Артеріум» для журналістів й інших зацікавлених сторін

КОНТАКТИ ДЛЯ ЗМІ


e-mail: pr@arterium.ua
тел.: +38093 124 87 26