Мукалтин у новій формі

Мукалтин у новій формі

28 грудня 2017 | Новини компанії

Корпорація «Артеріум» представила відомий препарат проти кашлю Мукалтин® у формі сиропу. Лікарська форма сиропу особливо зручна для застосування дітям та людям похилого віку. Мукалтин сироп дозволений до застосування дітям з двох років. «При кашлі, який викликаний подразненням слизової оболонки, переважно рекомендуються препарати у вигляді сиропів, оскільки вони створюють захисний шар», – говорить Лейла Зубаір, менеджер з розвитку безрецептурних продуктів Корпорації «Артеріум». Мукалтин® стимулює секрецію бронхіальних та слинних залоз, активує утворення мокроти та поліпшує її виведення, а також сприяє регенерації тканин. Препарат показаний для лікування кашлю при гострих та хронічних захворюваннях дихальних шляхів: бронхітах, ларингітах, трахеїтах, бронхіальній астмі, коклюші. Мукалтин® сироп не містить барвників та спирту, що знижує ризик виникнення алергії.

Мукалтин у формі сиропу розширить лінійку вже присутніх у портфелі компанії продуктів: Мукалтин®, таблетки та Мукалтин® форте з вітаміном С. Препарат можна купити в українських аптеках з початку грудня. 

Виробник – ПАТ «Галичфарм». Інформація про препарат представлена в скороченому вигляді. З повною інформацією про лікарський засіб і можливі побічні реакції ви можете ознайомитися в інструкції до медичного застосування.

 

МЕДІА-ГАЛЕРЕЯ
ПРЕС-КІТ

Інформація про діяльність Корпорації «Артеріум» для журналістів й інших зацікавлених сторін

КОНТАКТИ ДЛЯ ЗМІ


e-mail: pr@arterium.ua
тел.: +38093 124 87 26