Львівські лікарні отримали допомогу від «Артеріум»

Львівські лікарні отримали допомогу від «Артеріум»

30 липня 2020 | Новини компанії

Минулої п’ятниці лікарня швидкої допомоги та фтизіатричний лікувально-діагностичний центр, які приймають пацієнтів з коронавірусною інфекцією, отримали благодійну допомогу від «Артеріум». Близько 4 тис. упаковок ліків «Артеріум» передав за ініціативи народного депутата Миколи Княжицького.

«В період пандемії лікарні відчувають особливу потребу у ліках, які використовуються при ускладненнях, що виникають при коронавірусній інфекції – в тому числі антибіотиках, тому ми швидко відреагували на таку ініціативу та передали медикаменти до лікарень», – прокоментувала керівник служби зв’язків з громадськістю Оксана Стефанова.

Ще в березні у відповідь на поширення у світі нового типу вірусу «Артеріум» відкрив програму фінансування в розмірі 12 млн гривень. Ця програма включає допомогу медичним установам та реалізацію дій, націлених на профілактику та боротьбу з хворобою, надання лікарських засобів та підтримку працівників системи охорони здоров’я. На сьогоднішній день «Артеріум» вже передав 25 установам охорони здоров’я вже близько 40 тис. одиниць засобів індивідуального захисту, більше 24 тис. пакувань лікарських засобів, а також обладнання.

МЕДІА-ГАЛЕРЕЯ
ПРЕС-КІТ

Інформація про діяльність Корпорації «Артеріум» для журналістів й інших зацікавлених сторін

КОНТАКТИ ДЛЯ ЗМІ


e-mail: pr@arterium.ua
тел.: +38093 124 87 26