«Артеріум» впроваджує сучасні інструменти автоматизації бізнес-процесів

«Артеріум» впроваджує сучасні інструменти автоматизації бізнес-процесів

17 липня 2020 | Новини компанії

Фармацевтична Корпорація «Артеріум», «Київмедпрепарат» і «Галичфарм» оновили поточну платформу одного з найсучасніших ERP рішень IFS Applications ™ до останньої анонсованої версії 10. Це програмне забезпечення дозволяє компаніям скорочувати терміни прийняття рішень і забезпечувати високу якість своїх продуктів. Систему IFS Applications ™ 10 вже використовують понад 700 співробітників.

«Розвиток інформаційних технологій, динамічно мінливі умови ринку, підвищення вимог клієнтів і регуляторних органів до якості продукції, в тому числі продукції, що випускається під ТМ «Артеріум», вимагають від бізнесу використовувати сучасні та ефективні інструменти автоматизації бізнес-процесів», − коментує Юрій Ковш, IT директор Корпорації «Артеріум».

Цифрова трансформація Корпорації «Артеріум», «Київмедпрепарат» і «Галичфарм» почалася ще в 2007 році з проекту впровадження IFS Applications 2003 на підприємстві «Київмедпрепарат», трохи пізніше − в «Галичфарм». Рішення охоплювало процеси планування, виробництва, контролю якості, складської логістики, закупівель і продажів, частково − фінансів. Надалі, оновивши платформу IFS Applications до версії 7.5, компанії отримали розширений функціональний обсяг системи, яка охоплює процеси технічного обслуговування і ремонтів, управління проектами, управліннями змінами і відхиленнями, документообігу.

МЕДІА-ГАЛЕРЕЯ
ПРЕС-КІТ

Інформація про діяльність Корпорації «Артеріум» для журналістів й інших зацікавлених сторін

КОНТАКТИ ДЛЯ ЗМІ


e-mail: pr@arterium.ua
тел.: +38093 124 87 26