Корпорація «Артеріум» вивела новий антибактеріальний препарат

Корпорація «Артеріум» вивела новий антибактеріальний препарат

25 липня 2017 | Новини компанії

У липні в Україні вийшов новий антибактеріальний препарат від Корпорації «Артеріум»* Амоксил К-1000. Це антибіотик з широким спектром дії проти більшості грампозитивних і грамнегативних мікроорганізмів. Виходом даного препарату Корпорація «Артеріум» розширила лінійку вже наявних у портфелі продуктів: Амоксил-К, порошок для розчину для ін’єкцій та Амоксил-К 625, таблетки, вкриті плівковою оболонкою.

У складі препарату Амоксил-К 1000 дві діючі речовини: амоксицилін і клавуланова кислота у кількісному відношенні 875 мг до 125 мг. Таке співвідношення діючих речовин посилює бактерицидний ефект препарату і збільшує період його активності щодо мікроорганізмів. Амоксил-К 1000 розширить сферу застосування препаратів амоксициліну та клавуланової кислоти серед лікарів і дозволить підібрати оптимальну схему лікування. Антибіотики даної групи, амоксициліни у поєднанні з клавулановою кислотою, лікарі часто рекомендують як препарати вибору при лікуванні багатьох захворювань, викликаних бактеріальною інфекцією у дорослих та дітей: отити, синусити, бронхіти, пневмонії, цистити, пієлонефрити, інфекції шкіри й м'яких тканин та інші.

Перед виводом на ринок нового препарату Корпорація «Артеріум» провела клінічне дослідження, яке підтвердило біоеквівалентність Амоксил-К 1000 до оригінального препарату Аугментин (GSK, Великобританія). Амоксил-К 1000 випускається у формі таблеток по 1000 мг, 14 таблеток в упаковці, виробник – ПАТ «Київмедпрепарат» – учасник Корпорації «Артеріум».

 

*Артеріум – Корпорація «Артеріум» і її учасники ПАТ «Київмедпрепарат» і ПАО «Галичфарм». Інформація виключно для медичних і фармацевтичних працівників для використання в професійній діяльності. Інформація представлена в скороченому вигляді. З повною інформацією про лікарський засіб ви можете ознайомитися в інструкції для медичного застосування. Сайт є спеціалізованим виданням, призначеним для медичних і фармацевтичних працівників.

МЕДІА-ГАЛЕРЕЯ
ПРЕС-КІТ

Інформація про діяльність Корпорації «Артеріум» для журналістів й інших зацікавлених сторін

КОНТАКТИ ДЛЯ ЗМІ


e-mail: pr@arterium.ua
тел.: +38093 124 87 26