Фурацилін – надійний антисептик для лікування горла тепер у саше

Фурацилін – надійний антисептик для лікування горла тепер у саше

30 грудня 2022 | Новини компанії

Корпорація «Артеріум» слідкує за запитами своїх споживачів і розширює асортиментну лінійку відомого бренду Фурацилін для лікування інфекцій горла. У грудні лікарський засіб з’явиться в аптеках у формі саше для швидкого приготування розчину для полоскання горла. У портфелі «Артеріум» наявний також Фурацилін у формі таблеток. Тепер кожен може обрати ту форму, яка буде для нього зручною.

Фурацилін актуальний для пацієнтів у зимовий період, під час найактивнішого поширення сезонних захворювань, зокрема, застуди та фарингіту, які супроводжуються бактеріальною інфекцією.

Активна речовина Фурациліну – нітрофурал. Це антисептичний препарат локальної дії: він знезаражує бактерії в горлі, завдяки чому знімає запалення. Щоб Фурацилін допоміг якнайшвидше, щодня варто полоскати горло щонайменше тричі. Турбуйтесь про горло разом з Фурациліном – простим та надійним засобом ТМ «Артеріум».

Реклама лікарського засобу. Перед застосування необхідно проконсультуватися з лікарем та обов’язково ознайомитись з інструкцією на лікарський засіб. РП UA/17334/01/01 термін дії з 04.04.2019 по 04.04.2024. 

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.

Самолікування
МЕДІА-ГАЛЕРЕЯ
ПРЕС-КІТ

Інформація про діяльність Корпорації «Артеріум» для журналістів й інших зацікавлених сторін

КОНТАКТИ ДЛЯ ЗМІ


e-mail: pr@arterium.ua
тел.: +38093 124 87 26