«Артеріум» зустрівся з українським студентством

9 травня 2022 | Новини компанії

Команда компанії «Артеріум» провела зустріч з українським студентством в межах 88 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, яку проводить Національний університет харчових технологій. В умовах воєнного стану ми хочемо підтримувати молодь: пояснювати, що український фармацевтичний бізнес працює і має потенціал.


«Ми розуміємо, що будь-яка війна – це еміграція. Після 24 лютого мільйони українців перетнули державний кордон у пошуках безпеки. Зокрема, молоді люди, майбутнє України. Іноземні промислові компанії, до прикладу у Німеччині, готові брати та беруть на роботу українських професіоналів хімічного, біологічного та технологічного напрямів. Це може мати негативний вплив на український ринок праці. Тому «Артеріум» ініціював проведення зустрічі з молоддю в межах студентської конференції. До ініціативи долучилось ще кілька лідерів українського фармбізнесу. Кожна з компаній на власному прикладі розповіла, що вітчизняна фарма – працює, ми маємо плани і бачимо своє майбутнє в нашій країні разом з українськими спеціалістами», – каже Анна Єгорова, керівник служби навчання та розвитку персоналу «Артеріум».


Під час зустрічі команда «Артеріум» розповіла студентам також про те, як після початку повномасштабної війни нам вдалось налагодити роботу логістики та виробництва. Ми організували два додаткові логістичні центри у Львові та Тернополі і, завдяки цьому, збільшили кількість точок доставки продукції «Артеріум». Водночас щодня наша команда передає благодійну допомогу для медичних та військових установ.


«Ми відчули, що подібні зустрічі необхідні. Ми маємо змогу розповісти, що робимо все для того, аби українська фарма працювала надалі, а студенти – відчули впевненість у тому, що вони матимуть роботу у своїй країні», – додає Анна Єгорова.

МЕДІА-ГАЛЕРЕЯ
ПРЕС-КІТ

Інформація про діяльність Корпорації «Артеріум» для журналістів й інших зацікавлених сторін

КОНТАКТИ ДЛЯ ЗМІ


e-mail: pr@arterium.ua
тел.: +38093 124 87 26