«Артеріум» та Євген Клопотенко об'єдналися заради пацієнтів

«Артеріум» та Євген Клопотенко об'єдналися заради пацієнтів

6 серпня 2019 | Новини компанії

Відомий кулінарний експерт Євген Клопотенко спеціально для програми «Артеріум» «Почни сьогодні» розробив меню. Це меню призначене для людей з цукровим діабетом. Усі страви враховують особливості дієти при цьому захворюванні. Меню включає варіанти страв для сніданку, обіду та вечері. Рецепти страв можна знайти на сайті www.doitnow.com.ua/retsepti/ Рекомендації для меню надала спеціаліст кафедри ендокринології, лікар ендокринолог-дієтолог, Анастасія Соколова. Як зазначає Анастасія, людям, що живуть з діабетом, слід дотримуватися спеціальної дієти, яка обмежує певну категорію продуктів. Але навіть з дозволених продуктів можна зробити страви, які одночасно будуть смачними, корисними та поживними.

«У мене забрали право на смачну їжу. Так думає людина, якій сказали, що у неї діабет. Вона взяла список того, що їла раніше, викинула страви з продуктами, які тепер не можна, і засмутилася. Бо залишилося мало. Овочі, варене м'ясо та інша бліда їжа. Але діабет – це не заборона на смачну їжу. Це просто шанс змінити свій підхід до їжі та переглянути раціон,– мотивує Євген Клопотенко. − Часто буває так, що ти починаєш їсти ще смачніше, бо знаходиш щось нове і досі невідоме. Вареники з гречаного борошна, орзотто (як різотто, тільки з перловки), запечена селера, гречка з песто та томатами – це страви, які я включив в це меню. Просто почніть грати за новими правилами, готуйте та смакуйте».

Мотивація – дуже важлива складова успіху терапії. Коли людині треба взяти під контроль свою дієту, нормалізувати вагу, потрібна підтримка. «Через нашу програму «Почни сьогодні» ми надаємо таку підтримку. Разом з експертами різних сфер ми надихаємо, інформуємо та створюємо простір для повноцінного життя з діабетом», – говорить керівник Служби зв’язків з громадськістю Оксана Стефанова.

Нагадаємо, Онлайн-школа «Почни сьогодні» є частиною всеукраїнської програми профілактики діабету, ініційованої Корпорацією «Артеріум». Програма є освітньою та призначена для людей з діабетом 2 типу.

МЕДІА-ГАЛЕРЕЯ
ПРЕС-КІТ

Інформація про діяльність Корпорації «Артеріум» для журналістів й інших зацікавлених сторін

КОНТАКТИ ДЛЯ ЗМІ


e-mail: pr@arterium.ua
тел.: +38093 124 87 26