«Артеріум» представив новий ветеринарний препарат Імідопіран

«Артеріум» представив новий ветеринарний препарат Імідопіран

18 жовтня 2018 | Новини компанії

Портфель Корпорації «Артеріум» поповнився новим ветеринарним препаратом Імідопіран. Він призначений для лікування та профілактики паразитарних захворювань крові, зокрема бабезіоза. Бабезіоз у собак − сезонне захворювання, яке викликають найпростіші кровопаразити роду Babesia. Їх переносниками є іксодові кліщі. Зараження собак відбувається при укусі кліща під час прогулянок в лісі та парках. Піки захворюваності бабезіозом − весна та осінь. Без лікування у 80% випадках зараження паразитами результат може бути летальним.
Клінічні дослідження Імідопірану показали 100% ефективність у лікуванні бабезіозу у собак та гарну переносимість тваринами. Імідопіран випускається у формі розчину для ін'єкцій, 10 ампул по 2 мл в упаковці.
Якщо ви виявили на собаці кліща або помітили у нього підвищення температури, загальне нездужання, жовтушність слизових оболонок − негайно зверніться до ветеринарного лікаря. Своєчасне і ефективне лікування допоможуть уберегти улюбленця від важких наслідків і летального результату.
Більше інформації про ветеринарний препарат Імідопіран ви можете прочитати в інструкції.
Реєстраційне посвідчення AB-05546-01-14 від 27.07.2018.

МЕДІА-ГАЛЕРЕЯ
ПРЕС-КІТ

Інформація про діяльність Корпорації «Артеріум» для журналістів й інших зацікавлених сторін

КОНТАКТИ ДЛЯ ЗМІ


e-mail: pr@arterium.ua
тел.: +38093 124 87 26