«Артеріум» допоміг двом львівським COVID-лікарням

«Артеріум» допоміг двом львівським COVID-лікарням

8 листопада 2021 | Новини компанії

«Артеріум» передав медикам Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги і Центру легеневого здоров’я Львова, які приймають хворих з COVID-19 засоби індивідуального захисту: рукавички, одноразові комбінезони, захисні окуляри та дезінфекаційні засоби. 

«Коронавірусна хвороба знову активно поширюється, тому навантаження на медустанови швидко зростає. Щодня Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги виписує у два рази менше хворих, аніж приймає за добу. За інформацією лікарні, більшість хворих – невакциновані, що значно ускладнює перебіг їх хвороби та роботу медиків. Центр легеневого здоров’я рятує життя вагітних жінок, які захворіли на коронавірус. Для «Артеріум» важливо підтримати лікарів у цей непростий час», – каже Оксана Стефанова, керівниця служби зв’язків з громадськістю «Артеріум».

Допомогу передали в межах благодійної програми, яку «Артеріум» розпочав у березні 2020 року. Компанія виділила фонд у 12 млн. грн, щоб реалізувати дії, націлені на профілактику та боротьбу з COVID-19, надаючи лікарські засоби та підтримку працівникам системи охорони здоров’я.

 

МЕДІА-ГАЛЕРЕЯ
ПРЕС-КІТ

Інформація про діяльність Корпорації «Артеріум» для журналістів й інших зацікавлених сторін

КОНТАКТИ ДЛЯ ЗМІ


e-mail: pr@arterium.ua
тел.: +38093 124 87 26