«Артеріум» підтримує введення електронних рецептів на антибіотики

4 серпня 2022 | Новини компанії

У серпні Україна почала переходити на електронні рецепти для відпуску антибіотиків. Це нововведення буде впроваджуватися до кінця 2022 року.  

 

Корпорація «Артеріум» як лідер в сегменті антибіотиків в Україні розуміє важливість цього рішення і вбачає його необхідним у протидії глобальній проблемі антибіотикорезистентності.  Разом з тим, ми звертаємо увагу на те, що, на нашу думку, Україні, особливо зважаючи на воєнний стан, необхідний більш тривалий термін для належного впровадження цієї зміни, аби запобігти зменшенню доступності протимікробних засобів для пацієнтів.

 

«Артеріум» є лідером у сегменті антибактеріальних препаратів в Україні вже протягом багатьох років. В нашому продуктовому портфелі представлені майже всі групи антибіотиків, що затребувані в Україні. Ми дбаємо про високу якість нашої продукції - протимікробні засоби «Артеріум» виготовляються підприємствами, сертифікованими за міжнародними стандартами. 

 

Розуміючи свою соціальну роль та відповідальність щодо правильного використання антибіотиків, ще у 2019 році «Артеріум» із залученням лікарів започаткував освітню програму для пацієнтів та лікарів Антибіотики за правилами.

 

МЕДІА-ГАЛЕРЕЯ
ПРЕС-КІТ

Інформація про діяльність Корпорації «Артеріум» для журналістів й інших зацікавлених сторін

КОНТАКТИ ДЛЯ ЗМІ


e-mail: pr@arterium.ua
тел.: +38093 124 87 26