Вироби медичного призначення від «Артеріум»

Вироби медичного призначення від «Артеріум»

15 червня 2018 | Новини компанії

В червні в українських аптеках з’явиться продукція медичного призначення під брендом «Артеріум». Виводячи нову категорію товарів під своїм ім'ям, «Артеріум» прагне виправдати довіру споживачів та гарантує її якість. «Рішення розширити портфель продукції продиктоване прагненням запропонувати українському споживачеві найнеобхідніші вироби медичного призначення, такі як шприци та інфузійні системи, дійсно високої якості, – говорить Валерій Вовчеренко, директор напряму ендокринологічної та біотехнологічної групи препаратів. – На жаль, продукція, яка широко використовується у медичній практиці в Україні, не завжди відповідає належним параметрам якості, які для європейського ринку вже давно є стандартом».

У категорії виробів медичного призначення під брендом «Артеріум» представлені дво-, трикомпонентні, а також інсулінові шприци та інфузійні системи.

Продукція комплектується тонкостінними голками виробництва Nipro (Японія) з унікальною заточкою та силіконовим покриттям металу, що забезпечує більш безболісне та менш травматичне проведення маніпуляції. Це особливо важливо в педіатричній практиці та для пацієнтів, яким ін'єкції виконуються багаторазово або можуть супроводжуватися підвищеним ризиком кровотечі. Корпус і деталі шприців виготовлені з високотехнологічного матеріалу – сополімеру поліпропілену, який забезпечує абсолютну прозорість циліндру і максимально плавний рух поршню. Це дозволяє медперсоналу з упевненістю контролювати кількість та швидкість введення лікарського препарату. Продукція гіпоалергенна, не містить токсичних матеріалів, а високі вимоги до якості пакувальних матеріалів забезпечують стерильність виробів.

Уся лінійка товарів виготовляється на замовлення «Артеріум» компанією Гемопласт. Виробничі потужності компанії-виробника сертифіковані відповідно до ISO 9001, ISO 13485 і відповідають Директиві 93/43 ЕEС.

 

МЕДІА-ГАЛЕРЕЯ
ПРЕС-КІТ

Інформація про діяльність Корпорації «Артеріум» для журналістів й інших зацікавлених сторін

КОНТАКТИ ДЛЯ ЗМІ


e-mail: pr@arterium.ua
тел.: +38093 124 87 26