У «Галичфарм» відбувся аудит за участю міжнародної організації PIC/S

У «Галичфарм» відбувся аудит за участю міжнародної організації PIC/S

23 січня 2019 | Новини компанії

У «Галичфарм» відбулася перевірка дільниці розливу №2 та дільниці упаковки на відповідність вимогам GMP. Інспекцію проводили фахівці Держлікслужби в плановому порядку. «Галичфарм» ініціював її для продовження дії GMP сертифікату.
З ініціативи Держлікслужби перевірка проходила в присутності представника PIC/S. На прикладі «Галичфарм» співробітники Служби демонстрували свою роботу міжнародній організації. Представник PIC/S оцінював роботу інспекторів Держлікслужби і Українського фармацевтичного інституту якості (ДП «УФІЯ»), їх професійну підготовку в рамках підтвердження членства України в цій організації.
За підсумками аудиту представник PIC/S відзначив високий рівень виробництва, фармацевтичної системи якості та підготовки персоналу підприємства. «Галичфарм» продовжив дію GMP сертифікату для дільниці розливу №2 та дільниці упаковки ампульного цеху. Це вже третій сертифікат з моменту запуску дільниць в грудні 2012 року.
Нагадаємо, що в 2011 році Держлікслужба України стала членом Системи співробітництва фармацевтичних інспекцій (РIC/S). PIC/S − це єдина міжнародна організація, яка об'єднує інспекторати GMP країн-учасниць. Метою цієї організації є зближення стандартів GMP, розробка правил інспектування, зміцнення довіри між інспекторатами.

МЕДІА-ГАЛЕРЕЯ
ПРЕС-КІТ

Інформація про діяльність Корпорації «Артеріум» для журналістів й інших зацікавлених сторін

КОНТАКТИ ДЛЯ ЗМІ


e-mail: pr@arterium.ua
тел.: +38093 124 87 26