У Львові за сприяння «Артеріум» відкрився спортивний майданчик

У Львові за сприяння «Артеріум» відкрився спортивний майданчик

21 липня 2016 | Новини компанії

У Львові у Парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького встановлено новий спортивний майданчик. Майданчик має універсальне обладнання та призначений для занять спортом для дорослих і дітей. Парк культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького – один з центральних парків Львова, який щодня відвідують понад 2 тис. осіб у будні та до 10 тис. відвідувачів у вихідні дні. У парку проходять святкові заходи, організовуються концерти та спортивно-оздоровчі акції.

На відкритті майданчику представник адміністрації парку Сергій Хомчин зауважив, що на сьогодні, одним із головних завдань парку залишається створення для львів’ян та гостей міста комфортних умов перебування на свіжому повітрі, а також подякував Корпорації «Артеруім» за підтримку та допомогу у створенні майданчика.

«Артеріум» підтримує ініціативи у сфері соціальної відповідальності. З 2006 року втілено ряд соціальних проектів: у Львові – встановлена Кузня у Музеї народної архітектури та побуту «Шевченківський гай», побудований дитячий майданчик у центрі «Джерело», створена веб-сторінка ландшафтного парку «Знесіння»; у Києві побудовані дитячі майданчики у ботанічному саду ім. Фоміна, парку ім. Т. Шевченко та в Київському Зоопарку.
 

МЕДІА-ГАЛЕРЕЯ
ПРЕС-КІТ

Інформація про діяльність Корпорації «Артеріум» для журналістів й інших зацікавлених сторін

КОНТАКТИ ДЛЯ ЗМІ


e-mail: pr@arterium.ua
тел.: +38093 124 87 26