Провідні кардіологи – про препарати «Артеріум»

Провідні кардіологи – про препарати «Артеріум»

16 жовтня 2018 | Новини компанії

Корпорація «Артеріум» виступила генеральним партнером XIX Національного конгресу кардіологів України, який відбувся у вересні в Києві. На конгресі «Артеріум» представив новий, оригінальний препарат Антарес, а також провів два сателітних симпозіуми, присвячених проблематиці терапії артеріальної гіпертензії, хронічної серцевої недостатності та ішемічної хвороби серця.

Про сучасні підходи до лікування пацієнтів з серцевою недостатністю і ролі альфа- і бета-блокаторів, в тому числі такого препарату як Корвазан, розповів під час сателітного симпозіуму проф. О.Й.Жарінов. Спікер приділив особливу увагу новим рекомендаціям застосування групи альфа- і бета-блокаторів, які полягають в ранньому початку застосування, виходу на цільові дозування і наданню переваги молекулі карведилолу – діючої речовини препарату Корвазан. Проф. Ю.М.Сіренко розповів про можливості препарату Касарк, представника одного з нових класів лікарських засобів, у терапії артеріальної гіпертензії. Касарк діє до 36 годин і дозволяє захистити пацієнта з гіпертонією від ризику серцево-судинних катастроф вранці. В рамках Школи практичного лікаря д.м.н. Г.Д.Радченко розповіла про нюанси у застосуванні блокаторів рецепторів ангіотензину в терапії артеріальної гіпертензії, а також їх переваги перед іншими класами лікарських засобів. У виступі, присвяченому сучасним аспектам кардіопротекції, проф. Ю.М.Сіренко і проф. В.К.Тащук на прикладі власних клінічних досліджень представили новий, оригінальний препарат Корпорації – Антарес. «Вихід препарату Антарес уже сьогодні пропонує можливість досягти ефекту в лікуванні ішемічної хвороби серця, а саме стабільної стенокардії напруги, в максимально короткі терміни перебування пацієнта в умовах стаціонару, – зазначив проф. В.К.Тащук. – На фоні двотижневого застосування препарату Антарес в комплексній терапії у 8 з 10 пацієнтів з ішемічною хворобою серця, стабільною стенокардією напруги спостерігалося збільшення витривалості до фізичного навантаження, у 5 з 10 пацієнтів кількість нападів стенокардії скоротилася вдвічі, а у 60% пацієнтів зменшилася потреба в нітратах», – підкреслив проф. В.К.Тащук. Кардіологів, терапевтів та сімейних лікарів зацікавила презентація нового препарату, вони також мали змогу отримати детальну інформацію про його властивості, ефективність та результати досліджень.

Нагадаємо, Національний конгрес кардіологів України є найбільшою конференцією, яка об'єднує українських вчених не тільки в кардіології, а й медицині в цілому. Протягом трьох днів роботи Конгресу понад 1300 кардіологів, терапевтів та сімейних лікарів отримали інформацію про препарати Корпорації «Артеріум» для кардіології: Реніаль, Корвазан, Касарк і новий препарат Антарес. «Артеріум» щорічно виступає генеральним партнером Конгресу.

 

МЕДІА-ГАЛЕРЕЯ
ПРЕС-КІТ

Інформація про діяльність Корпорації «Артеріум» для журналістів й інших зацікавлених сторін

КОНТАКТИ ДЛЯ ЗМІ


e-mail: pr@arterium.ua
тел.: +38093 124 87 26