Пробіланс − пробіотик від Корпорації «Артеріум»

Пробіланс − пробіотик від Корпорації «Артеріум»

23 жовтня 2017 | Новини компанії

Корпорація «Артеріум» представила новий продукт в категорії пробіотиків − Пробіланс. Це дієтична добавка, яка рекомендується при порушенні балансу кишкової мікрофлори. Проблема дисбактеріозу кишечника і підходи до відновлення балансу мікрофлори з кожним роком стають все більш актуальними − за різними даними, дисбактеріоз кишечника зустрічається у 70-90% населення різних вікових груп. Пробіланс є комплексним пробіотиком, розробленим для відновлення і збалансування кишкової мікрофлори.

Пробіланс випускається в двох формах випуску, які розраховані на різні вікові групи. Пробіланс капсули призначені для дорослих і дітей з 12 років. Пробіланс саше − для дітей від 1 до 12 років життя. До складу пробіотика входять унікальні штами бактерій нормофлори. У лікарській формі: капсули − 8 штамів, а в саше − 6. Завдяки спеціально розробленій захисній ProbioAct Технології, бактерії, які входять до складу Пробіланса, здатні виживати в агресивному середовищі шлунково-кишкового тракту і проявляти високу активність вже в кишечнику.

Пробіланс рекомендується застосовувати при можливих порушеннях мікрофлори кишечника та під час прийому антибіотиків, при алергії, при зміні характеру харчування, при стресі, синдромі подразненого кишечника, загальних запальних процесах кишечника. Одна з додаткових переваг Пробіланса − це його умови зберігання: препарат не втрачає своїх властивостей при зберіганні при кімнатній температурі (від 0 до 25С).

 

МЕДІА-ГАЛЕРЕЯ
ПРЕС-КІТ

Інформація про діяльність Корпорації «Артеріум» для журналістів й інших зацікавлених сторін

КОНТАКТИ ДЛЯ ЗМІ


e-mail: pr@arterium.ua
тел.: +38093 124 87 26