Ларитилен лікує горло

Ларитилен лікує горло

6 серпня 2018 | Новини компанії

Портфель компанії поповнився новим препаратом Ларитилен. Це − комплексний засіб для лікування гострих запальних захворювань горла. Препарат може використовуватися для лікування дорослих і дітей віком від 4-х років. Біль у горлі, сухість, подразнення та першіння – найпоширеніші скарги на прийомі у ЛОР-лікарів і педіатрів. Ці неприємні симптоми спричиняють дискомфорт, заважають говорити, ускладнюють прийом їжі та свідчать про запальні процеси в організмі.

Ларитилен має комплексну дію, адже містить оптимальну комбінацію антисептика і анестетика. Антисептик знищує більшість збудників захворювань горла, чим сприяє зменшенню запалення і його проявів: почервоніння, першіння та болю. Анестетик знімає біль вже під час вживання препарату. Ларитилен випускається у формі таблеток для розсмоктування з трьома смаками: м’яти, м’яти та лимону, м’яти та малини. «Лікарська форма таблеток для розсмоктування дозволяє поступово вивільняти активні компоненти препарату, довше залишатися на слизовій і, як наслідок, довше діяти, − говорить менеджер з розвитку продуктів Ірина Олійник. – А різноманітність смаків препарату дозволяє пацієнту обрати найбільш приємний саме для нього».

Інформація виключно для медичних і фармацевтичних працівників для використання в професійній діяльності. Інформація представлена в скороченому вигляді. З повною інформацією про лікарський засіб та можливими побічними реакціями ви можете ознайомитися в інструкції для медичного застосування. Сайт є спеціалізованим виданням, призначеним для медичних і фармацевтичних працівників.

 

МЕДІА-ГАЛЕРЕЯ
ПРЕС-КІТ

Інформація про діяльність Корпорації «Артеріум» для журналістів й інших зацікавлених сторін

КОНТАКТИ ДЛЯ ЗМІ


e-mail: pr@arterium.ua
тел.: +38093 124 87 26