Корпорація «Артеріум» представила новий препарат Гепаметіон для лікування захворювань печінки

Корпорація «Артеріум» представила новий препарат Гепаметіон для лікування захворювань печінки

14 вересня 2017 | Новини компанії

В серпні Корпорація «Артеріум»* представила новий препарат Гепаметіон для лікування захворювань печінки. Він використовується у терапії захворювань, що супроводжуються внутрішньопечінковим холестазом. Гепаметіон ефективний у лікуванні внутрішньопечінкового холестазу у дорослих, у тому числі у хворих на хронічний гепатит різної етіології та цироз печінки, внутрішньопечінкових холестазах у вагітних, а також у лікуванні депресивного синдрому.

ВООЗ відзначає, що рівень захворюваності на патологію печінки за останні два десятиліття підвищився, що призводить до підвищення смертності. Такий ріст зумовлений збільшенням поширеності вірусних захворювань печінки і метаболічного синдрому, особливостями ритму життя сучасної людини, неправильним режимом харчування, зловживанням алкоголем, наявністю інших захворювань і пов'язаним з ними тривалим або постійним прийомом ліків.

Перевага Гепаметіону − нижча, в порівнянні з оригінальним препаратом, ціна, що надасть можливість більшій кількості пацієнтів пройти ефективний курс лікування серйозної патології. Субстанція для лікарського засобу виготовляється європейським виробником. Препарат випускається у формі ліофілізату для приготування розчину в дозі 400 мг з розчинником.

 

Інформація виключно для медичних і фармацевтичних працівників для використання в професійній діяльності. Інформація представлена в скороченому вигляді. З повною інформацією про лікарський засіб та можливими побічними реакціями ви можете ознайомитися в інструкції для медичного застосування. Сайт є спеціалізованим виданням, призначеним для медичних і фармацевтичних працівників.

МЕДІА-ГАЛЕРЕЯ
ПРЕС-КІТ

Інформація про діяльність Корпорації «Артеріум» для журналістів й інших зацікавлених сторін

КОНТАКТИ ДЛЯ ЗМІ


e-mail: pr@arterium.ua
тел.: +38093 124 87 26