Держлікслужба поновила обіг препарату Амоксил-К

Держлікслужба поновила обіг препарату Амоксил-К

19 вересня 2016 | Новини компанії

Держлікслужба відкликала тимчасову заборону обігу та застосування препарату Амоксил-К, порошок для розчину для ін’єкцій по 1,2 г у флаконах, серії 130603 виробництва «Київмедпрепарат» від 25.07.2016. Це сталося після того, як незалежна лабораторія підтвердила належну якість препарату.
Звертаємо увагу усіх зацікавлених сторін, що тимчасова заборона реалізації лікарського засобу зі сторони регулятора на період розслідування причин виникнення побічної реакції є стандартною процедурою. Державна служба України з лікарських засобів встановлює тимчасове обмеження на обіг препарату з метою переконтролю якості препарату. Лікарський засіб відбирають та передають в незалежну лабораторію для проведення контролю якості. Далі отримані результати передають в Держлікслужбу для прийняття рішення щодо поновлення обігу лікарського засобу.
Наша компанія передала архівні зразки препарату Амоксил-К в незалежну лабораторію. Контроль архівних зразків Амоксил К с.130603 проводився в «Державній науково-дослідній лабораторії з контролю якості лікарських засобів» на базі інституту громадського здоров'я ім. А.Н. Марзєєва. Результати контролю підтвердили якість препарату, у зв’язку чим тимчасова заборона була відкликана.

МЕДІА-ГАЛЕРЕЯ
ПРЕС-КІТ

Інформація про діяльність Корпорації «Артеріум» для журналістів й інших зацікавлених сторін

КОНТАКТИ ДЛЯ ЗМІ


e-mail: pr@arterium.ua
тел.: +38093 124 87 26