«Артеріум» провів симпозіум, присвячений 40-річчю створення препарату Уролесан

«Артеріум» провів симпозіум, присвячений 40-річчю створення препарату Уролесан

17 червня 2016 | Новини компанії

Корпорація «Артеріум» виступила генеральним спонсором щорічної науково-практичної конференції «Урологія, андрологія, нефрологія – 2016», яка пройшла наприкінці травня у Харкові. На конференцію приїхали лікарі різних спеціальностей: урологи, нефрологи, дитячі хірурги і онкологи, захід відвідали близько 300 учасників з понад 8 країн.
 
Під час конференції «Артеріум» знайомив лікарів з фітопрепаратами Уролесан і Формен-комбі, а також провів симпозіум, присвячений 40-річчю створення препарату Уролесан. Симпозіум почався з демонстрації ролика про створення препарату Уролесан, умови його виробництва, вдосконалення та досягнення за 40 років використання фахівцями.

Із доповідями про досвід застосування Уролесана у своїй клінічній практиці виступили провідні вчені України – професори Кушніренко С.В., Борис Ю.Б., Шевчук О.О., Гурженко Ю.Н. Фахівці поділилися досвідом застосування фітоуросептиків у лікуванні пацієнтів із захворюваннями нирок і сечовивідних шляхів, приділили увагу аспектам застосування фітопрепаратів у лікуванні хронічних запальних захворювань сечовивідних шляхів і сечокам’яної хвороби.
 
«Для компанії участь у цьому заході – можливість нагадати лікарській спільноті про лідерські позиції препарату Уролесан у категорії фітоуросептиків в Україні, акцентувати увагу на сучасних умовах виробництва фітопрепаратів. Крім того, ми познайомили лікарів з останніми постмаркетинговими дослідженнями продукту, розказали про досвід застосування препарату Уролесан в умовах сучасної медицини, включенні його у схеми лікування, сприяючи підтримці та зростанню довіри до препаратів Корпорації «Артеріум» серед лікарів урологів, – говорить Оксана Радковська, керівник служби з розвитку безрецептурної групи препаратів.

МЕДІА-ГАЛЕРЕЯ
ПРЕС-КІТ

Інформація про діяльність Корпорації «Артеріум» для журналістів й інших зацікавлених сторін

КОНТАКТИ ДЛЯ ЗМІ


e-mail: pr@arterium.ua
тел.: +38093 124 87 26