«Артеріум»* вивів на ринок новий неврологічний препарат

«Артеріум»* вивів на ринок новий неврологічний препарат

19 жовтня 2016 | Новини компанії

Корпорація «Артеріум»* вивела на український ринок новий препарат – Медіаторн. Даний продукт належить до групи лікарських засобів, що впливають на нервову систему.
Діюча речовина Медіаторна – іпідакрину гідрохлорид – стимулює процеси проведення нервового імпульсу як в центральній, так і в периферичній нервовій системі.
      Лікарський засіб користується попитом у неврологічній практиці і застосовується під час запалювальних процесів периферичної нервової системи, полінейропатії, полірадикулопатії, міастенії та міастенічного синдрому, бульбарного паралічу, розсіяного склерозу. Також препарат застосовується у відновлювальному періоді органічних уражень центральної нервової системи, які супроводжуються руховими порушеннями.
      «Артеріум» запропонував лікарям і пацієнтам економічно вигідне рішення проблеми – генеричний препарат Медіаторн доступніший, ніж закордонний аналог у тому ж дозуванні. До того ж якість препарату не поступається закордонним аналогам. Медіаторн виробляється в умовах Належної виробничої практики, для виробництва використовується субстанція іспанського виробника. Медіаторн випускається у формі розчину для ін’єкцій, 10 ампул по 1 мл. Лікарський засіб виготовляє «Галичфарм», який є учасником Корпорації «Артеріум».

*Артеріум – Корпорація «Артеріум» і її учасники ПАТ «Київмедпрепарат» і ПАО «Галичфарм».
Інформація виключно для медичних і фармацевтичних працівників для використання в професійній діяльності. Інформація представлена в скороченому вигляді. З повною інформацією про лікарський засіб ви можете ознайомитися в інструкції для медичного застосування.
Сайт є спеціалізованим виданням, призначеним для медичних і фармацевтичних працівників.

МЕДІА-ГАЛЕРЕЯ
ПРЕС-КІТ

Інформація про діяльність Корпорації «Артеріум» для журналістів й інших зацікавлених сторін

КОНТАКТИ ДЛЯ ЗМІ


e-mail: pr@arterium.ua
тел.: +38093 124 87 26