«Артеріум» представив оригінальні продукти для лікування лор-органів

«Артеріум» представив оригінальні продукти для лікування лор-органів

26 квітня 2019 | Новини компанії

У березні Корпорація «Артеріум» запропонувала споживачам два нові оригінальні продукти для лікування захворювань верхніх дихальних шляхів: назальні спреї Нарівент і Риножерміна. Продукти не є лікарськими засобами, вони не чинять системної дії на організм, не беруть участь в обміні речовин, а відповідно позбавлені тих характерних побічних реакцій, які є у більшості судинозвужувальних або гормональних назальних спреїв. Обидва продукти належать до виробів медичного призначення, оскільки вони мають механічну дію.

Спрей Нарівент усуває набряк і має протизапальну дію. Два активних компоненти у його складі діють комплексно, швидко та ефективно допомагаючи усунути закладеність носа: манітол абсорбує набряк, не впливаючи на тонус судин; гліцирізин блокує білок, який в організмі людини є основним пусковим механізмом запалення. Нарівент не має негативного впливу на слизову оболонку носа і організм в цілому, що дозволяє використовувати його навіть у дітей з першого року життя, а також для пацієнтів, які використовують назальні спреї тривалий час – наприклад, при алергічному або інших видах риніту.

Риножерміна – це назальний спрей, який утворює на слизовій оболонці носа біологічний бар’єр проти мікроорганізмів, які викликають захворювання. Саме слизова оболонка носа першою стикається з патогенними бактеріями та вірусами, але через ослаблений імунітет, паління, антибіотикотерапію або після застосування місцевих антисептиків, захисні властивості цього бар’єру зменшуються. Риножерміна містить два штами живих бактерій, які витісняють зі слизової ті патогенні бактерії, що вже потрапили на слизову, та не дозволяють проникати новим. Цей спрей допомагає відновити нормальні захисні властивості слизової оболонки носа, і, як наслідок, зменшується частота й тривалість інфекційних захворювань верхніх дихальних шляхів. «У всьому світі все рідше для лікування лор-органів лікарі використовують традиційні препарати та шукають нові способи лікування. Нарівент та Риножерміна – абсолютно нове рішення для лікування захворювань верхніх дихальних шляхів, – говорить директор напряму антибактеріальних препаратів «Артеріум» Максим Вербілов. – Ми раді можливості запропонувати українським пацієнтам ці оригінальні продукти, які вже давно та успішно використовуються в Італії, Іспанії, Болгарії, Угорщині, Польщі, Чехії, Румунії та інших країнах ЄС, Турції, Лівані».

Обидва продукти для Корпорації постачатиме італійський фармацевтичний виробник D.M.G. Italy. «Артеріум» першим та єдиним представлятиме ці продукти не лише в Україні, а й Білорусі, Казахстані, Узбекистані.

 

МЕДІА-ГАЛЕРЕЯ
ПРЕС-КІТ

Інформація про діяльність Корпорації «Артеріум» для журналістів й інших зацікавлених сторін

КОНТАКТИ ДЛЯ ЗМІ


e-mail: pr@arterium.ua
тел.: +38093 124 87 26