«Артеріум» представив новий оригінальний препарат для кардіології

«Артеріум» представив новий оригінальний препарат для кардіології

9 жовтня 2018 | Новини компанії

Корпорація «Артеріум» представила новий оригінальний препарат для лікування серцево-судинних захворювань – Антарес. Презентація продукту для медичної спільноти відбулася на найбільшому кардіологічному заході – XIX Національному конгресі кардіологів України.

Кардіологи, терапевти, сімейні лікарі із зацікавленістю зустріли появу нового препарату. З виходом Антарес з’явилась можливість досягнути ефекту у лікуванні ішемічної хвороби серця, а саме стабільної стенокардії напруження, в максимально короткі строки перебування пацієнта в умовах стаціонару. Антарес містить 50 мг морфолінової солі тіазотної кислоти в 1 мл розчину для ін’єкцій. Саме така концентрація діючої речовини підтвердила свою ефективність в ході проведеного клінічного дослідження*. На фоні двотижневого застосування препарату Антарес у комплексній терапії у 8 з 10 пацієнтів з ішемічною хворобою серця, стабільною стенокардією напруження, спостерігалось збільшення витривалості до фізичного навантаження, кількість нападів стенокардії скоротилася вдвічі, а у 60% пацієнтів зменшилась потреба в прийомі нітратів. «Поява нового, ефективного препарату Антарес продиктована вимогами часу, адже ішемічна хвороба серця зберігає високі темпи росту серед населення, – говорить Ольга Зівер, керівник сектору кардіологічних препаратів «Артеріум». – Тепер у кожного пацієнта з цим захворюванням, а їх в Україні понад 3 млн, є можливість зменшити симптоми ішемічної хвороби серця, і таким чином вплинути на якість їхнього життя».

 

*Код дослідження – TITAN. Версія Протоколу дослідження: 1.0. від 17.03.2016 р.

Артеріум – Корпорація «Артеріум» і її учасники ПАТ «Київмедпрепарат» і ПАТ «Галичфарм». Інформація виключно для медичних і фармацевтичних працівників для використання в професійній діяльності. Інформація представлена в скороченому вигляді. З повною інформацією про лікарський засіб можна ознайомитися в інструкції. Сайт є спеціалізованим виданням, призначеним для медичних і фармацевтичних працівників.

 

МЕДІА-ГАЛЕРЕЯ
ПРЕС-КІТ

Інформація про діяльність Корпорації «Артеріум» для журналістів й інших зацікавлених сторін

КОНТАКТИ ДЛЯ ЗМІ


e-mail: pr@arterium.ua
тел.: +38093 124 87 26